Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7703
Название: Визначення умов зберігання сировини, шроту, екстракту та капсульовано форми із фреоновим екстрактом підмаренника справжнього
Авторы: Проскочило, А. В.
Проскочило, А. В.
Proskochylo, A. V.
Дем'яненко, В. Г.
Демьяненко, В. Г.
Demyanenko, V. G.
Дем'яненко, Д. В.
Демьяненко, Д. В.
Demyanenko, D. V.
Ключевые слова: підмаренник справжній;подмаренник настоящий;Lady's Bedstraw
Дата публикации: 2013
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Проскочило, А. В. Визначення умов зберігання сировини, шроту, екстракту та капсульовано форми із фреоновим екстрактом підмаренника справжнього / А. В. Проскочило В. Г. Дем’яненко Д. В. Дем’яненко // Товарознавчі аспекти споживчих товарів: матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 19 берез. 2013 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2013. – С. 99-100.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7703
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри соціальної фармації
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99-100.pdf
  Обмежений доступ
481,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.