Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7703
Назва: | Визначення умов зберігання сировини, шроту, екстракту та капсульовано форми із фреоновим екстрактом підмаренника справжнього |
Автори: | Проскочило, А. В. Проскочило, А. В. Proskochylo, A. V. Дем'яненко, В. Г. Демьяненко, В. Г. Demyanenko, V. G. Дем'яненко, Д. В. Демьяненко, Д. В. Demyanenko, D. V. |
Теми: | підмаренник справжній;подмаренник настоящий;Lady's Bedstraw |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Проскочило, А. В. Визначення умов зберігання сировини, шроту, екстракту та капсульовано форми із фреоновим екстрактом підмаренника справжнього / А. В. Проскочило В. Г. Дем’яненко Д. В. Дем’яненко // Товарознавчі аспекти споживчих товарів: матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 19 берез. 2013 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2013. – С. 99-100. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7703 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання кафедри соціальної фармації Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
99-100.pdf Обмежений доступ | 481,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.