Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Title: | Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок |
Authors: | Кисличенко, В. С. Кисличенко, В. С. Kyslychenko, V. S. Вельма, В. В. Велма, В. В. Velma, V. V. Зотікова, О. А. Зотикова, О. А. Zotikova, O. A. |
Keywords: | дієтичні добавки;диетические добавки;dietary supplements |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Зотікова, О. А. Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок / О. А. Зотікова, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 98-99. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.