Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Title: Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок
Authors: Кисличенко, В. С.
Кисличенко, В. С.
Kyslychenko, V. S.
Вельма, В. В.
Велма, В. В.
Velma, V. V.
Зотікова, О. А.
Зотикова, О. А.
Zotikova, O. A.
Keywords: дієтичні добавки;диетические добавки;dietary supplements
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Зотікова, О. А. Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок / О. А. Зотікова, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 98-99.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
98-99.pdf168,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.