Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Назва: Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок
Автори: Кисличенко, В. С.
Кисличенко, В. С.
Kyslychenko, V. S.
Вельма, В. В.
Велма, В. В.
Velma, V. V.
Зотікова, О. А.
Зотикова, О. А.
Zotikova, O. A.
Теми: дієтичні добавки;диетические добавки;dietary supplements
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Зотікова, О. А. Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок / О. А. Зотікова, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 98-99.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
98-99.pdf168,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.