Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874
Назва: | Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок |
Автори: | Кисличенко, В. С. Кисличенко, В. С. Kyslychenko, V. S. Вельма, В. В. Велма, В. В. Velma, V. V. Зотікова, О. А. Зотикова, О. А. Zotikova, O. A. |
Теми: | дієтичні добавки;диетические добавки;dietary supplements |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Зотікова, О. А. Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавок / О. А. Зотікова, В. С. Кисличенко, В. В. Вельма // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 98-99. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7874 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
98-99.pdf | 168,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.