Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7922
Назва: Дослiдження смакових характеристик оромукозних пастилок
Автори: Запорожська, С. М.
Zaporozhska, S. M.
Запорожская, С. Н.
Теми: пастилки;вкусовые характеристики;исследования;pastilles;taste characteristics;research
Дата публікації: 2013
Видавництво: Український журнал клiнiчної та лабораторної медицини
Бібліографічний опис: Запорожська, С. М. Дослiдження смакових характеристик оромукозних пастилок / С. М. Запорожська // Український журнал клiнiчної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 4. - С. 229-231.
Короткий огляд (реферат): Проведен анализ вкусовых характеристик и рассчитана формула основного вкуса пастилки с маслом имбиря — О3Г1. Индексы рассчитаны как среднее арифметическое значение всех пока- зателей. Из проведенного анализа определено оп- тимальное содержание эфирного масла имбиря 0,06%. Было отмечено, что пастилки с содержа- нием масла имбиря в количестве 0,06% по вкусовым характеристикам не уступают пастилкам, которые существуют на фармацевтическом рын- ке Украины, содержащим эфирное масло имбиря
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7922
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Запорожская С.Н..pdf628,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.