Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7973| Назва: | Problems of production of glased curd bars |
| Автори: | Zoloche, K. L. Tymoshenko, V. A. Demina, L. S. Rybalkin, M. V. Золоче, К. Л. Тимошенко, В. А. Демина, Л. С. Деміна, Л. С. Рибалкін, М. В. Рыбалкин, Н. В. |
| Теми: | Problems of production;проблемы производства;проблеми виробництва;glazed cheese;глазуровані сирки;глазированные сырки |
| Дата публікації: | 2015 |
| Бібліографічний опис: | Problems of production of glased curd bars / K. L. Zoloche, V. A. Tymoshenko, L. S. Demina, N. V. Rybalkin // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 282. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7973 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-56.pdf | 94,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.