Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7981
Назва: Using of modern excipients for developing of soft medicines
Автори: Ruban, O. I.
Рубан, О. И.
Рубан, О. І.
Gricenko, V. I.
Гриценко, В. И.
Гриценко, В. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Ruban, O. I. Using of modern excipients for developing of soft medicines / O. I. Ruban, V. I. Gricenko // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 295-296.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7981
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
295-296анг.pdf162,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.