Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7981
Назва: | Using of modern excipients for developing of soft medicines |
Автори: | Ruban, O. I. Рубан, О. И. Рубан, О. І. Gricenko, V. I. Гриценко, В. И. Гриценко, В. І. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Ruban, O. I. Using of modern excipients for developing of soft medicines / O. I. Ruban, V. I. Gricenko // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 295-296. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7981 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
295-296анг.pdf | 162,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.