Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8161
Title: Стандартизація сухого екстракту з трави сочевиці харчової
Other Titles: Стандартизация сухого экстракта травы чечевицы пищевой
Authors: Романова, С. В.
Ковальов, С. В.
Ковальов, В. М.
Romanova, S. V.
Ковалев, С. В.
Kovalyov, S. V.
Kovalev, V. M.
Ковалев, В. Н.
Keywords: сочевиця харчова;сухий екстракт;флавоноїди;гідроксикоричні кислоти;чечевица пищевая;сухой екстракт;флавоноиды;гидроксикоричные кислоты;lentil;dry extract;flavonoids;hydroxycinnamomic acids
Issue Date: 2012
Bibliographic description (Ukraine): Романова, С. В. Стандартизація сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, С. В. Ковальов, В. М. Ковальов // Запорожский медицинский журнал. - 2012. - № 4. - С. 121-123.
Abstract: Визначено деякі параметри стандартизації сухого екстракту з трави сочевиці харчової. Розроблено методики якісного визначення та кількісного вмісту фенольних сполук у сухому екстракті. Кількісний вміст флавоноїдів має бути не менше 6%, гідроксикоричних кислот – не менше 5,5%.
Определены некоторые параметры стандартизации сухого экстракта из травы чечевицы пищевой. Разработаны методики качествен- ного и количественного содержания фенольных соединений в сухом екстракте. Количественное содержание флавоноидов должно быть не меньше 6%, гидроксикоричных кислот – не меньше 5,5%.
Some parameters of standardization of dry extract from herb of lentil were established. The methodics of identifi cation of qualitative and quantitative content of dry extract were developed. The quantitative content of fl avonoids must be not less then 6 %, hydroxycinnamomic acids – not less then 5,5 %.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8161
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zmzh_2012_4_39 ковалев с.в..pdf325,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.