Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8161
Назва: Стандартизація сухого екстракту з трави сочевиці харчової
Інші назви: Стандартизация сухого экстракта травы чечевицы пищевой
Автори: Романова, С. В.
Ковальов, С. В.
Ковальов, В. М.
Romanova, S. V.
Ковалев, С. В.
Kovalyov, S. V.
Kovalev, V. M.
Ковалев, В. Н.
Теми: сочевиця харчова;сухий екстракт;флавоноїди;гідроксикоричні кислоти;чечевица пищевая;сухой екстракт;флавоноиды;гидроксикоричные кислоты;lentil;dry extract;flavonoids;hydroxycinnamomic acids
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Романова, С. В. Стандартизація сухого екстракту з трави сочевиці харчової / С. В. Романова, С. В. Ковальов, В. М. Ковальов // Запорожский медицинский журнал. - 2012. - № 4. - С. 121-123.
Короткий огляд (реферат): Визначено деякі параметри стандартизації сухого екстракту з трави сочевиці харчової. Розроблено методики якісного визначення та кількісного вмісту фенольних сполук у сухому екстракті. Кількісний вміст флавоноїдів має бути не менше 6%, гідроксикоричних кислот – не менше 5,5%.
Определены некоторые параметры стандартизации сухого экстракта из травы чечевицы пищевой. Разработаны методики качествен- ного и количественного содержания фенольных соединений в сухом екстракте. Количественное содержание флавоноидов должно быть не меньше 6%, гидроксикоричных кислот – не меньше 5,5%.
Some parameters of standardization of dry extract from herb of lentil were established. The methodics of identifi cation of qualitative and quantitative content of dry extract were developed. The quantitative content of fl avonoids must be not less then 6 %, hydroxycinnamomic acids – not less then 5,5 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8161
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zmzh_2012_4_39 ковалев с.в..pdf325,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.