Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8413
Title: Food preferences and taste sensitivity and behavioural characteristics (taking the population of Ukraine as an example)
Authors: Gromova, Ya. V.
Sergeyeva, M. S.
Meskini Dalila
Pidgayna, V. V.
Kobets, Yu. N.
Timoshyna, I. A.
Filiptsova, O. V.
Громова, Я. В.
Сергеева, М. С.
Сергєєва, М. С.
Підгайна, В. В.
Подгайная, В. В.
Кобец, Ю. Н.
Кобець, Ю. М.
Тімошина, І. А.
Тимошина, И. А.
Keywords: taste sensitivity;смакова чутливість;вкусовая чувствительность;food preferences;пищевые предпочтения;переваги в їжі;Україна;Украина;Ukraine
Issue Date: 2015
Bibliographic description (Ukraine): Food preferences and taste sensitivity and behavioural characteristics (taking the population of Ukraine as an example) / Ya. V. Gromova, M. S. Sergeyeva, Meskini Dalila, V. V. Pidgayna, Yu. N. Kobets, I. A. Timoshyna, O. V. Filiptsova // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 669.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8413
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-158.pdf94,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.