Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8413
Назва: Food preferences and taste sensitivity and behavioural characteristics (taking the population of Ukraine as an example)
Автори: Gromova, Ya. V.
Sergeyeva, M. S.
Meskini Dalila
Pidgayna, V. V.
Kobets, Yu. N.
Timoshyna, I. A.
Filiptsova, O. V.
Громова, Я. В.
Сергеева, М. С.
Сергєєва, М. С.
Підгайна, В. В.
Подгайная, В. В.
Кобец, Ю. Н.
Кобець, Ю. М.
Тімошина, І. А.
Тимошина, И. А.
Теми: taste sensitivity;смакова чутливість;вкусовая чувствительность;food preferences;пищевые предпочтения;переваги в їжі;Україна;Украина;Ukraine
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Food preferences and taste sensitivity and behavioural characteristics (taking the population of Ukraine as an example) / Ya. V. Gromova, M. S. Sergeyeva, Meskini Dalila, V. V. Pidgayna, Yu. N. Kobets, I. A. Timoshyna, O. V. Filiptsova // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 669.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8413
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-158.pdf94,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.