Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8727
Назва: Determination of the optimal parameters of the technology for the gel with thioctic acid and allantoin
Інші назви: Визначення оптимальних параметрів технології отримання гелю з тіоктовою кислотою і алантоїном
Определение оптимальных параметров технологии получения геля с тиоктовой кислотой и аллантоином
Автори: Kovalenko, Sv. N.
Коваленко, Св. М.
Коваленко, Св. Н.
Теми: allantoin;diabetic ulcers;gel;thioctic acid;the number of revolutions of the mixer;mixing time;diabetes mellitus;алантоїн;діабетичні виразки;гель;тіоктова кислота;частота обертів мішалки;час перемішування;цукровий діабет;аллантоин;диабетические язвы;гель;тиоктовая кислота;частота оборотов мешалки;время перемешивания;сахарный диабет
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Kovalenko, Sv. N. Determination of the optimal parameters of the technology for the gel with thioctic acid and allantoin / Sv. N. Kovalenko // Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. - 2015. - № 4. - С. 12-16.
Короткий огляд (реферат): Based on the experimental studies conducted the rational technology for a new combined drug in the form of gel for prevention and treatment of diabetic ulcers has been suggested. In the article the technological parameters for preparing the gel with thioctic acid and allantoin for prevention and treatment of diabetic ulcers have been substantiated; they are the time and the speed of mixing.
На підставі проведених експериментальних досліджень було запропоновано раціональ- ну технологію нового комбінованого лікарського засобу у формі гелю для профілакти- ки та лікування діабетичних виразок. В статті обгрунтовані технологічні параметри приготування гелю з тіоктовою кислотою та алантоїном для профілактики і лікування діабетичних виразок: час та швидкість перемішування.
На основании проведенных экспериментальных исследований была предложена раци- ональная технология нового комбинированного лекарственного средства в форме геля для профилактики и лечения диабетических язв. В статьи обоснованные технологические параметры приготовления геля с тиоктовой кислотой и аллантоином для профилактики и лечения диабетических язв: время и ско- рость перемешивания.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8727
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри соціальної фармації
Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. Архів статей 2008-2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12-16.pdf226,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.