Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8781
Title: Вивчення вивільнення субстанції альтабор з гелевих основ
Other Titles: Изучение высвобождения субстанции альтабор из гелевых основ
Тhe study of release of the substance altabor from gel base
Authors: Крутських, Т. В.
Шаламай, А. С.
Кухтенко, Г. П.
Крутских, Т. В.
Шаламай, А. С.
Кухтенко, Г. П.
Krutskikh, Т. V.
Shalamay, A. S.
Kukhtenko, H. P.
Keywords: альтабор;гелева основа;гелеутворювач;карбомер;альтабор;гелевая основа;гелеобразователь;карбомер;altabor;gel base;gelling agent;carbomer
Issue Date: 2015
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Крутських, Т. В. Вивчення вивільнення субстанції альтабор з гелевих основ / Т. В. Крутських, А. С. Шаламай, Г. П. Кухтенко // Український біофармацевтичний журнал. - 2015. - №4. - С. 4-6.
Abstract: Наведені результати вивчення вивільнення субстанції альтабор з гелевих основ, що містять похідні целюлози та карбомери різних марок. Визначено, що краще за все альтабор вивільняється з основ, в яких в якості гелеутворювача застосовуються карбомери
Приведены результаты изучения высвобождения субстанции альтабор из гелевых основ, содержащих производные целлюлозы и карбомер различных марок. Определили, что лучше всего альтабор высвобождается из основ, в которых в качестве гелеобразователя используются карбомеры
The results of the study of the release of the substance altabor gel base containing cellulose derivatives and carbomer different brands have been suggested. We determined that the best altabor released from the bases, which are used as a gelling agent carbomers
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8781
ISSN: 2311-715Х
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри косметологiї та аромологiї
Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Страницы из UBFZh4-15-1(1).pdf1,81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.