Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8781
Назва: Вивчення вивільнення субстанції альтабор з гелевих основ
Інші назви: Изучение высвобождения субстанции альтабор из гелевых основ
Тhe study of release of the substance altabor from gel base
Автори: Крутських, Т. В.
Шаламай, А. С.
Кухтенко, Г. П.
Крутских, Т. В.
Шаламай, А. С.
Кухтенко, Г. П.
Krutskikh, Т. V.
Shalamay, A. S.
Kukhtenko, H. P.
Теми: альтабор;гелева основа;гелеутворювач;карбомер;альтабор;гелевая основа;гелеобразователь;карбомер;altabor;gel base;gelling agent;carbomer
Дата публікації: 2015
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Крутських, Т. В. Вивчення вивільнення субстанції альтабор з гелевих основ / Т. В. Крутських, А. С. Шаламай, Г. П. Кухтенко // Український біофармацевтичний журнал. - 2015. - №4. - С. 4-6.
Короткий огляд (реферат): Наведені результати вивчення вивільнення субстанції альтабор з гелевих основ, що містять похідні целюлози та карбомери різних марок. Визначено, що краще за все альтабор вивільняється з основ, в яких в якості гелеутворювача застосовуються карбомери
Приведены результаты изучения высвобождения субстанции альтабор из гелевых основ, содержащих производные целлюлозы и карбомер различных марок. Определили, что лучше всего альтабор высвобождается из основ, в которых в качестве гелеобразователя используются карбомеры
The results of the study of the release of the substance altabor gel base containing cellulose derivatives and carbomer different brands have been suggested. We determined that the best altabor released from the bases, which are used as a gelling agent carbomers
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8781
ISSN: 2311-715Х
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри косметологiї та аромологiї
Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из UBFZh4-15-1(1).pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.