Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8849
Название: Людський капітал інноваційного розвитку: економічні основи відтворення
Авторы: Носик, О. М.
Носик, Е. М.
Nosyk, O. M.
Ключевые слова: економіка;людський капітал
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Носик, О. М. Людський капітал інноваційного розвитку: економічні основи відтворення : монографія / О. М. Носик. – Х. : Вид-во НФаУ, 201 6 . – 490 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії досліджено еволюцію теорії людського капіталу та її сучасні напрями, визначено і охарактеризовано людський капітал інноваційного розвитку. Розкрито структуру, функції та дисфункції людського капіталу. Проведено аналіз змісту та типів відтворення людського капіталу, обґрунтовано його поліциклічний характер та особливості інноваційного типу. Досліджено головні напрями глобалізації людського капіталу. Проаналізовано особливості та суперечності відтворення людського капіталу в умовах інноваційної дисфункції економіки та трансформаційних зрушень в України. Обґрунтовано необхідність формування та головні концептуальні засади соціогуманітарної моделі інноваційного розвитку національної економіки, провідним ресурсом якої є людський капітал інновацій. Для науковців, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, а також для усіх, кого цікавить проблематика людського розвитку в умовах сучасних глобальних і локальних трансформаційних зрушень.
Описание: УДК 330.8; ББК 65.02; ISBN 978-617-669-187-7
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8849
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монография Носик.pdf3,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.