Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8849
Назва: Людський капітал інноваційного розвитку: економічні основи відтворення
Автори: Носик, О. М.
Носик, Е. М.
Nosyk, O. M.
Теми: економіка;людський капітал
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Носик, О. М. Людський капітал інноваційного розвитку: економічні основи відтворення : монографія / О. М. Носик. – Х. : Вид-во НФаУ, 201 6 . – 490 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено еволюцію теорії людського капіталу та її сучасні напрями, визначено і охарактеризовано людський капітал інноваційного розвитку. Розкрито структуру, функції та дисфункції людського капіталу. Проведено аналіз змісту та типів відтворення людського капіталу, обґрунтовано його поліциклічний характер та особливості інноваційного типу. Досліджено головні напрями глобалізації людського капіталу. Проаналізовано особливості та суперечності відтворення людського капіталу в умовах інноваційної дисфункції економіки та трансформаційних зрушень в України. Обґрунтовано необхідність формування та головні концептуальні засади соціогуманітарної моделі інноваційного розвитку національної економіки, провідним ресурсом якої є людський капітал інновацій. Для науковців, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, а також для усіх, кого цікавить проблематика людського розвитку в умовах сучасних глобальних і локальних трансформаційних зрушень.
Опис: УДК 330.8; ББК 65.02; ISBN 978-617-669-187-7
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8849
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монография Носик.pdf3,8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.