Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9483
Назва: Мікробіологічний аналіз ферментованого чаю з трави кипрею вузьколистого
Автори: Шаповалова, О. В.
Шаповалова, О. В.
Shapovalova, O. V.
Стрельников, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Теми: мікробіологічний аналіз;microbiological analysis;микробиологический анализ;рід кипрей;the genus epilobium;род кипрей;ферментований чай;fermented tea;ферментированный чай
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Шаповалова, О. В. Мікробіологічний аналіз ферментованого чаю з трави кипрею вузьколистого / О. В. Шаповалова, Л. С. Стрельников // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 269-270. – (Серія «Наука»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9483
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
269-270.pdf509,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.