Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9483
Назва: | Мікробіологічний аналіз ферментованого чаю з трави кипрею вузьколистого |
Автори: | Шаповалова, О. В. Шаповалова, О. В. Shapovalova, O. V. Стрельников, Л. С. Стрельников, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | мікробіологічний аналіз;microbiological analysis;микробиологический анализ;рід кипрей;the genus epilobium;род кипрей;ферментований чай;fermented tea;ферментированный чай |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Шаповалова, О. В. Мікробіологічний аналіз ферментованого чаю з трави кипрею вузьколистого / О. В. Шаповалова, Л. С. Стрельников // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 269-270. – (Серія «Наука»). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9483 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
269-270.pdf | 509,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.