Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9696
Назва: Дослідження жирнокислотного складу у сировині амброзії полинолистої (Ambrosia artemisiifolia L.)
Інші назви: Исследование жирнокислотного состава в сырье амброзии полыннолистной (Ambrosia artemisiifolia L.
The study of fatty acids compositions of Ambrosia artemisiifolia (Ambrosia artemisiifolia L.)
Автори: Горяча, Л. М.
Журавель, І. О.
Горячая, Л. Н.
Журавель, И. А.
Goryacha, L. M.
Zhuravel, I. O.
Теми: амброзія полинолиста;жирні кислоти;газова хроматографія;амброзия полыннолистная;жирнокислотний состав;газовая хроматографія;ragweed;fatty acids;gas chromatography
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Горяча, Л. М. Дослідження жирнокислотного складу у сировині амброзії полинолистої (Ambrosia artemisiifolia L.) / Л. М. Горяча, І. О. Журавель // Український медичний альманах. - 2012. - Т. 15. - № 5. - С. 66-68.
Короткий огляд (реферат): За допомогою метода газової хроматографії було досліджено жирнокислотний склад у ліпофільних фракціях з листя, плодів, стебел, трави та коренів амброзії полинолистої (Ambrosia artemisiifolia L.). У всіх видах досліджуваної сировини переважали ненасичені жирні кислоти.
С помощью метода газовой хроматографии был исследован жирнокислотный состав липофильных фракций листьев, плодов, стеблей, травы и корней амброзии полыннолистной. Во всех видах сырья преоб- ладали ненасыщенные жирные кислоты.
By means of liquid chromatography the fatty acids of lipophylic fractions from Ambrosia artemisiifolia has been studied. The unsaturated fatty acids dominate in all parts of the studied plant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9696
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uma_2012_15_5_21.pdf378,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.