Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/979
Назва: Амiно- та жирнокислотний склад Fucus Vesiculosus L.
Автори: Канаан, Х. М.
Криворучко, О. В.
Маклауф, Х. Я.
Kanaan, Kh. M.
Krivoruchko, O. V.
Mclouf, Kh. Ya.
Теми: водорості;полісахариди;жирні кислоти;амінокислоти;algae;polysaccharides;fatty acids;amino acids
Дата публікації: 2003
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Канаан, Х. М. Амiно- та жирнокислотний склад Fucus Vesiculosus L. / Х. М. Канаан, О. В. Криворучко, Х. Я. Маклауф // Вісник фармації. - 2003. - № 4. - С. 60-63.
Короткий огляд (реферат): Вивчено якісний і кількісний амінокислотний та білковий склад сланів Fucus vesiculosus і полісахаридного комплексу, отриманого з цього виду сировини. Визначено жирнокислотний склад водорості. В досліджуваних зразках виявлено 15 амінокислот (9 з яких є незамінними) та 9 жирних кислот.
Qualitative and quantitative determinations of amino acids and proteins of raw material and polysaccharide complex of Fucus vesiculosus have been carried out. 15 amino acids have been found in polysaccharide complex and raw materials of Fucus vesiculosus; 9 of them are essential amino acids.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/979
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60-63(1).pdf3,89 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.