Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9877
Назва: Дослідження вуглеводів листя абрикоса звичайного (Armeniaca vulgaris Lam. )
Інші назви: Исследование углеводов листьев абрикоса обыкновенного (Armeniaca vulgaris Lam.)
Research of carbonhydrates of apricot leaves (Armeniaca vulgaris Lam.)
Автори: Пузак, О. А.
Упир, Л. В.
Кисличенко, В. С.
Пузак, О. А.
Упыр, Л. В.
Кисличенко, В. С.
Puzak, O. A.
Upyr, L. V.
Kislichenko, V. S.
Теми: абрикос;вуглеводи;листя;абрикос;углеводы;лист;apricot;carbohydrates;leaves
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Пузак, О. А. Дослідження вуглеводів листя абрикоса звичайного (Armeniaca vulgaris Lam. ) / О. А. Пузак, Л. В. Упир, В. С. Кисличенко // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2009. - Т. 4, № 2. - С. 30-34.
Короткий огляд (реферат): Уроботі наведено результати вивчення складу вільних та зв’язаних вуглеводів, що міс- тяться в екстрактах та входять до глікозидів фенольних сполук, полісахаридів, пектинів, геміцелюлоз листя Armeniaca vulgaris Lam. Та- кож визначено кількісний вміст водорозчин- них полісахаридів та пектинових речовин. От- римані дані є суттєвими для комплексного фітохімічного дослідження сировини і будуть використані в розробці АНД.
В работе приведены результаты изучения со- става свободных и связанных углеводов, которые содержатся в экстрактах и входят в гликози- ды фенольных соединений, полисахаридов, пекти- нов, гемицеллюлоз листьев Armeniaca vulgaris Lam. Также определено количественное содержимое во- дорастворимых полисахаридов и пектиновых ве- ществ. Полученные данные являются сущес- твенными для комплексного фитохимического исследования сырья и будут использованы в раз- работке АНД.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9877
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ujkl_2009_4_2_7.pdf455,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.