Browsing by Author Данилова, І. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Determination of the quantitative content of procyanidins in hawthorn fruitsSydora, N. V.; Коvalyova, А. М.; Danylova, І. А.; Сидора, Н. В.; Ковальова, А. М.; Данилова, І. А.; Сидора, Н. В.; Ковалева, А. М.; Данилова, И. А.
2018Development of the methods of analysis of N-(4-trifluoromethylphenyl)-4-hydroxy-2,2-dioxo-1H-2λ6,1-benzothiazine-3-carboxamideNoureddine, A.; Petrushova, L. O.; Петрушова, Л. О.; Петрушова, Л. А.; Danylova, I. A.; Данилова, І. А.; Данилова, И. А.
2017Modern approaches in biotechnology: demands, attainments and perspectivesAlexeeva, T. V.; Burian, G. O.; Petrushova, L. O.; Abu Sharkh, A. I.; Danylova, I. A.; Алексеева, Т. В.; Бурьян, А. А.; Петрушова, Л. А.; Абу Шарк, А. И.; Данилова, И. А.; Алексеєва, Т. В.; Бур'ян, Г. О.; Петрушова, Л. О.; Абу Шарк, А. І.; Данилова, І. А.
2016Qualitative detection of bromide potassium bakery productsDanylova, I. A.; Polyanska, G. Y.; Данилова, И. А.; Данилова, І. А.; Полянська, Г. Ю.
2015Use of test “dissolution” for estimation of quantity of isoniazid in medicinal formulationsLina Abdul Sater; Burian, G. O.; Danylova, I. A.; Бур'ян, Г. О.; Бурьян, А. А.; Данилова, И. А.; Данилова, І. А.
2016Адаптація навчального процесу на кафедрі фармацевтичної хімії НФаУ щодо вимог Державної Фармакопеї України другого виданняБезуглий, П. О.; Безуглый, П. А.; Bezugly, P. O.; Алексєєва, Т. В.; Алексеева, Т. В.; Alexeeva, T. V.; Бур’ян, Г. О.; Бурьян, А. А.; Burian, G. O.; Петрушова, Л. О.; Петрушова, Л. А.; Petrushova, L. O.; Абу Шарк, А. І.; Абу Шарк, А. И.; Abu Shark, A. I.; Таран, К. А.; Taran, K. A.; Данилова, І. А.; Данилова, И. А.; Danylova, I. A.
2019Використання ільму в народній медициніДанилова, І. А.; Данилова, И. А.; Danylova, I. A.
2017Методичні рекомендації з фармацевтичної хімії для здобувачів вищої освіти ІІІ-V курсів фармацевтичного факультетуГеоргіянц, В. А.; Перехода, Л. О.; Єрьоміна, З. Г.; Сич, І. А.; Таран, С. Г.; Безуглий, П. О.; Українець, І. В.; Зубков, В. А.; Бевз, Н. Ю.; Гарна, Н. В.; Сидоренко, Л. В.; Головченко, О. С.; Горохова, О. В.; Кобзар, Н. П.; Кізь, О. В.; Леонова, С. Г.; Петрушова, Л. О.; Данилова, І. А.; Криваніч, О. В.
2018Определение стабильности и срока годности экстемпоральной лекарственной формы кислоты аскорбиновой с глюкозойЖанмирадов, Н.; Алексеева, Т. В.; Здорик, А. А.; Бурьян, А. А.; Данилова, И. А.; Alexeeva, T. V.; Алєксєєва, Т. В.; Zdoryk, O. A.; Здорик, О. А.; Данилова, І. А.; Danylova, I. A.
2017Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походженняАлексєєва, Т. В.; Бур’ян, Г. О.; Петрушова, Л. О.; Данилова, І. А.; Alexeeva, T. V.; Danylova, I. A.; Burian, G. O.; Petrushova, L. O.
2016Розробка методики кількісного визначення дигідрокверцетину. Повідомлення 1Владимиров, О. Ю.; Здорик, О. А.; Георгіянц, В. А.; Бур’ян, Г. О.; Абу Шарк, А. І.; Петрушова, Л. О.; Алексєєва, Т. В.; Данилова, І. А.; Гриненко, В. В.; Владимиров, А. Ю.; Здорик, А. А.; Георгиянц, В. А.; Бурьян, А. А.; Абу Шарк, А. И.; Петрушова, Л. А.; Алексеева, Т. В.; Данилова, И. А.; Гриненко, В. В.
2013Сравнительная характеристика методов количественного определения вкусовой добавки в маргарине «Вершковий»Данилова, И. А.; Данилова, І. А.; Danylova, I. A.; Абу Шарк, А. И.; Абу Шарк, А. І.; Abu Shark, A. I.; Бурьян, Е. А.; Бур'ян, Є. А.; Bur'yan, E. A.