Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Alternative kinds of fermented beer | Gunko, A. R.; Yastrebova, O. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Гунько, А. Р.; Ястребова, О. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2016 | The development of the fermented milk product with bifidobacteria | Varshko, O. G.; Pereshivaylo, N. S.; Dolya, V. G.; Ivakhnenko, O. L.; Варшко, О. Г.; Перешивайло, Н. С.; Доля, В. Г.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л. |
2016 | The development of the production technologies of beer | Sutiahin, M. I.; Nikonorov, V. N.; Stepanov, I. U.; Dolya, V. G.; Ivakhnenko, O. L.; Ніконоров, В. Н.; Никоноров, В. Н.; Степанов, И. Ю.; Степанов, І. Ю.; Сутягин, Н. И.; Сутягін, Н. І.; Доля, В. Г.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л. |
2016 | The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges production | Sigova, A. V.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Сігова, А. В.; Сигова, А. В.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2016 | The perspective of development of prophylactic enzymatic meat products | Chornolyuk, M. D.; Zymlyanskiy, M. A.; Zhukova, Y. A.; Ivakhnenko, O. L.; Чорнолюк, М. Д.; Зимлянський, М. А.; Жукова, Я. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л. |
2013 | The possibility of co-culture of wine yeast saccharomyces cerevisiae and lactic acid bacteria lactobacillus plantarum | Atanova, A. O.; Gladkov, O. K.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Атанова, А. О.; Гладков, О. К.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Атанова, А. О.; Гладков, О. К.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С. |
2015 | Promising to study the adhesive properties probiotic ferments | Kamyshnikova, V. O.; Lapina, E. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Камишникова, В. О.; Камішнікова, В. О.; Лапіна, Є. А.; Лапина, Е. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2014 | Prospects for the use of bacteriophages in cosmetology for the prevention of skin diseases | Kashcheyeva, A. I.; Metelkina, K. I.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Кащеева, А. И.; Метелкина, К. И.; Ивахненко, О. Л.; Стрелец, О. П.; Кащеєва, А. І.; Метьолкіна, К. І.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П. |
2013 | Prospects of using goat milk for making fermented beverages “Bifiform” and “Simbilakt” | Kamishnikova, V. O.; Lapina, K. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Камишникова, В. О.; Лапина, К. А.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Камішнікова, В. О.; Лапіна, К. А.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С. |
2014 | Prospects of using representatives of blue-green algae in the composition of nutrient media for yeast | Glupak, O. Y.; Zavolod’ko, O. O.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Глупак, О. Ю.; Заволодько, О. О.; Ивахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Глупак, О. Ю.; Заволодько, О. О.; Івахненко, О. Л.; Стрельніков, Л. С. |
2016 | The study of effect of yeasts on qualititative characteristics of cider | Burak, P. S.; Rezvan, O. I.; Khomenko, N. V.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Буряк, П. С.; Резван, О. І.; Резван, О. И.; Хоменко, Н. В.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л. |
2016 | The study of influence of bioactive substances on physiological activity of yeasts | Kameneva, O. M.; Punina, Y. O.; Zhukova, Y. A.; Ivakhnenko, O. L.; Каменева, О. М.; Пунина, Й. О.; Жукова, Й. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л. |
2013 | The study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcohol | Shapovalov, D. V.; Ivakhnenko, E. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Шаповалов, Д. В.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Шаповалов, Д. В.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С. |
2014 | The study of the spectrophtometric characteristics of wine materials in storage | Atanova, H. O.; Нladkov, O. K.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Атанова, А. О.; Хладков, О. К.; Ивахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Атанова, А. О.; Хладков, О. К.; Івахненко, О. Л.; Стрельніков, Л. С. |
2014 | The study of the stability of the microflora ferments "Simbilakt" and "Bifivit" to diffirent groups of antibioics | Kamyshnikova, V. O.; Lapina, E. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Камышникова, В. О.; Лапина, Е. А.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Камишнікова, В. О.; Лапіна, К. А.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П. |
2017 | The fermented beverages based on honey | Litvinenko, A. S.; Литвиненко, В. І.; Литвиненко, В. И.; Kovalev, R. V.; Ковальов, Р. В.; Ковалев, Р. В.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Й. А.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П. |
2017 | The perspective of development of technology of new functional food | Varshko, O. G.; Варшко, О. Г.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, С. И.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2017 | The role of the nutrient environment in the production of probiotic preparations based on lactobacteria | Zymlyanskiy, M. A.; Зимлянський, М. А.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2017 | Антисептичні препарати у фармацевтичній практиці | Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P. |
2016 | Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молока | Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S. |