Showing results 1 to 20 of 45
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Aspects of production of fruit vinegar. Red and white wine vinegar | Chapni, S. V.; Begunova, N. V.; Strelnikov, L. S.; Шапни, С. В.; Бегунова, Н. В.; Бєгунова, Н. В.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С. |
2014 | The choice of the optimal pH range for a parenteral drug based on salts of aldonic and polycarboxylic acids | Begunova, N. V.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В. |
2016 | Comparative characteristic of organoleptic properties of red wines, depending on the region of production | Makarenko, A. Y.; Strelnikov, L. S.; Dolya, V. G.; Begunova, N. V.; Макаренко, А. Й.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Доля, В. Г.; Бегунова, Н. В. |
2018 | Investigation of physico-chemical indicators of fermented powder | Popova, I. V.; Попова, И. В.; Попова, І. В.; Goloborodko, M. O.; Голобородько, М. О.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2015 | Modern aspects of extraction essential oils from plants material | Sigova, A. V.; Makarenko, A. Y.; Begunova, N. V.; Strelnikov, L. S.; Сігова, А. В.; Сигова, А. В.; Макаренко, А. Й.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С. |
2015 | Preparation of practical studies in ra-bot with obtaining monolayer cells | Chapni, S. V.; Lyashenko, A. B.; Begunova, N. V.; Strelnikov, L. S.; Шапни, С. В.; Ляшенко, А. В.; Бегунова, Н. В.; Бєгунова, Н. В.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С. |
2018 | Research of fermented milk drinks with probiotics and essential amino acids | Dyomina, M. M.; Дьоміна, М. М.; Демина, М. М.; Goroz, Yu. O.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.; Бєгунова, Н. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Гороз, Ю. О. |
2015 | Situation with preparations of blood at the marketof Ukraine | Melnichuk, E. R.; Begunova, N. V.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Мельнічук, Є. Р.; Мельничук, Е. Р.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П. |
2016 | Status of fermented beverages in Ukraine | Chernova, T. O.; Zhukova, Ya. A.; Begunova, N. V.; Чернова, Т. О.; Жукова, Я. А.; Бегунова, Н. В. |
2018 | Study of antimicrobial activity of lotions based on aloe | Kis, O. N.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В. |
2017 | The improvement of probiotics with essential amino acids | Zoloch, K. L.; Золоч, К. Л.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Я. А.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В. |
2017 | The study of antimicrobial activity of aloe combined preparations | Voznyk, A. O.; Возник, А. О.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.; Бєгунова, Н. В. |
2014 | Валидация технологических процессов. 1. Подходы к валидации операций приготовления раствора | Алмакаева, Л. Г.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Алмакаев, М. С.; Алмакаєва, Л. Г.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Алмакаєв, М. С.; Almakaieva, L. H.; Begunova, N. V.; Dolya, V. G.; Almakaiev, M. S. |
2014 | Валидация технологических процессов. 2. Определение параметров для валидации операции приготовления раствора | Алмакаева, Л. Г.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Алмакаев, М. С.; Алмакаєва, Л. Г.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Алмакаев, М. С.; Almakaieva, L. H.; Begunova, N. V.; Dolya, V. G.; Almakaiev, M. S. |
2016 | Вибір концентрації загусника для сиропу подорожника | Алмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaeva, L. G.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Науменок, Л. Г.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Доля, В. Г.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Хомякова, Л. Г.; Хомякова, Л. Г.; Khomyakova, L. G.; Almakaiev, M. S. |
2018 | Вибір підсолоджувача для лікарського препарату «Плюща сироп» | Алмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Naumenok, L. G.; Науменок, Л. Г.; Begunova, N. V.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.; Алмакаєв, М. С. |
2016 | Вибір режиму стерилізації нового комбінованого ін′єкційного розчину «Нейронуклеос» | Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2016 | Вивчення залежності в’язкості та густини сиропу подорожника від кількості ад'ювантів | Алмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Науменок, Л. Г.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.; Доля, В. Г.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Хомякова, Л. Г.; Хомякова, Л. Г.; Khomyakova, L. G.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V. |
2013 | Деякі аспекти розробки плану валідації виробництва розчину для орального застосування | Алмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Науменок, Л. Г.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Доля, В. Г.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S. |
2017 | Дослідження сумісності діючих речовин як частина фармацевтичної розробки | Алмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Бєгунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S. |