Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалий, В. В.-
dc.contributor.authorОльховська, А. Б.-
dc.contributor.authorОльховская, А. Б.-
dc.contributor.authorOlkhovskaya, A. B.-
dc.contributor.authorMalyi, V. V.-
dc.contributor.authorМалый, В. В.-
dc.date.accessioned2016-11-08T10:45:47Z-
dc.date.available2016-11-08T10:45:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМалий, В. В. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни «Маркетингові дослідження» для студентів напряму підготовки 6.030507 «Маркетинг» / В. В. Малий, А. Б. Ольховська. – Х. : НФаУ, 2015. – 40 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10605-
dc.descriptionУДК: 339.138 М 20en_US
dc.description.abstractМетодичні рекомендації розроблено з метою надання практичної та методичної допомоги студентам при виконанні курсової роботи з дисципліни «Маркетингові дослідження»; формування практичних умінь та навичок збору, обробки та аналізу маркетингової інформації, проведення маркетингових досліджень, систематизації викладеного матеріалу. У методичних рекомендаціях містяться вимоги до написання та правильного оформлення курсових робіт. Методичні рекомендації створено відповідно до навчальної програми дисципліни «Маркетингові дослідження» і призначені для студентів напряму підготовки 6.030507 «Маркетинг».en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectкурсова роботаen_US
dc.subjectмаркетингові дослідженняen_US
dc.subjectмаркетингen_US
dc.subjectкурсовая работаen_US
dc.subjectмаркетинговые исследованияen_US
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни «Маркетингові дослідження» для студентів напряму підготовки 6.030507 «Маркетинг»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри ФММ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
(4) МАРКЕТИНГ.ДОСЛІДЖЕННЯ КР.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.