Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11723
Название: | Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students |
Авторы: | Georgiyants, V. A. Bezugly, P. O. Burian, G. O. Abu Sharkh, A. I. Taran, K. A. Severina, G. I. Golovchenko, O. S. Prokopenko, Yu. S. Savchenko, L. P. Popova, N. V. Георгіянц, В. А. Георгиянц, В. А. Безуглий, П. О. Безуглый, П. А. Бур’ян, Г. О. Бур’ян, К. О. Таран, К. А. Северіна, Г. І. Северина, А. И. Головченко, О. С. Прокопенко, Ю. С. Савченко, Л. П. |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Pharmaceutical bromatology. Lectures for English-speaking students : the manual for students of higher schools / V. A. Georgiyants, P. O. Bezugly, G. O. Burian et al. ; ed. by V. A. Georgiyants. - Kharkiv : NUPh: Golden pages, 2015. - 368 p. |
Краткий осмотр (реферат): | The lectures contain the main theoretical material in pharmaceutical bromatology. The general characteristic of food products is given in accordance with the main nutrients. Quality parameters, nutritional values and drug-food interactions are given for all main food products. For the 4th year English-speaking pharmaceutical students. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11723 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології Навчальні видання кафедри фармацевтичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из 2015_Farm_bromatology_Lectures_for_English.pdf Restricted Access | 119,59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии | |
Страницы из 2015_Farm_bromatology_.pdf | 42,19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.