Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538
Название: Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва
Авторы: Богуцька, О. Є.
Тихонов, О. І.
Богуцкая, Е. Е.
Тихонов, А. И.
Bogutska, O. Ye.
Tikhonov, O. I.
Ключевые слова: дієтичні добавки
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Богуцька, О. Є. Безпечність застосування нової дієтичної добавки на основі продуктів бджільництва / О. Є. Богуцька, О. І. Тихонов // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VI наук.-практ. конф з міжнар. участю, 10-11 лист. 2016 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2016. - С. 275.
Краткий осмотр (реферат): Дієтичні добавки використовуються з метою профілактики і в якості додаткового засобу для лікування різних захворювань. Продукти бджільництва є джерелом біологічно активних сполук природного походження: амінокислот, вуглеводів, жирних кислот, фенольних сполук, мікроелементів, вітамінів та ін. Продукти бджільництва застосовують у натуральному вигляді, на їх основі розробляють лікарські препарати, а також створюють дієтичні добавки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13538
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези Богуцька.pdf419,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.