Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13608
Название: Workbook in English grammar (with grammar tables) A2 - B2 level
Другие названия: Робочий зошит з англійської граматики (з таблийями) рівняА2 - В2
Рабочая тетрадь по английскому языку (в таблицах) уровня А2 - В2
Авторы: Буданова, Л. Г.
Журкіна, С. В.
Коляда, І. В.
Латунова, Н. В.
Торяник, Л. А.
Буданова, Л. Г.
Журкина, С. В.
Коляда, И. В.
Латунова, Н. В.
Торяник, Л. А.
Budanova, L. G.
Zhurkina, S. V.
Kolyada, I. V.
Ключевые слова: а2, в2;граматика;grammar;workbook;рабочая тетрадь
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Workbook in English grammar (with grammar tables) A2 - B2 level. Робочий зошит: навч.- метод. посіб. / Л. Г. Буданова, С. В. Журкіна, І. В. Коляда, Н. В. Латунова, Л. А. Торяник. - Х. : НФаУ, 2016. - 55 с.
Краткий осмотр (реферат): Даний робочий зошит містить граматичні вправи та таблиці і коментарі до них з основних тем граматики англійської мови: і менник, займенник, прикметник, дієслово, вживання часів дієслів, пасивний стан, модальні дієслова, узгодження часів ін. У таблицях стисло подаються граматичні правила. Мета робочого зошит а – формування міцних знань з граматики в обсязі програми для немовн их ВНЗ. Видання являє собою робочий зошит з граматики і стислий граматичний довідник у таблицях з урахуванням новітніх педагогічних методик та технологій. Він може використовуватися як наочний та додатковий матеріал до підручника з англійської мови, для а удиторної і самостійної роботи студентів, аспірантів, здобувачів і наукових робітників. Р обочий зошит також можна застосувати як самостійний матеріал для тих, хто починає вивчати англійську мову як другу іноземну мову. Виклад матеріалу дозволяє вивчати од ні граматичні явища незалежно від інших, тому послідовність їх вивчення можна змінювати, виходячи з потреб. Це сприяє більш гнучкій і творчій роботі під час самостійного вивчення того чи іншого розділу. Створюючи ці таблиці і вправи , автори мали на меті до помогти тим, хто вивчає англійську мову оволодіти основними граматичними правилами та систематизувати свої знання. Запропонований робочий зошит може бути корисним для роботи з будь - якою аудиторією.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13608
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
workbook in English grammar А2-В2 level.pdf
  Restricted Access
865,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.