Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14116
Назва: Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації
Автори: Анісімов, В. Ю.
Анисимов, В. Ю.
Anisimov, V. Yu.
Гельмбольдт, В. А.
Гельмбольдт, В. О.
Gelmboldt, V. O.
Половко, Н. П.
Polovko, N. P.
Стрілець, О. П.
Стрелец, О. П.
Strilets, O. P.
Теми: натрій бензоат;натрий бензоат;sodium benzoate;стоматологічний гель;стомактологический гель;dental gel
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації / В. Ю. Анісімов, В. А. Гельмбольдт, Н. П. Половко, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 10-12.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14116
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10-12.pdf413,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.