Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14557
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorGontova, T. M.-
dc.contributor.authorGaponenko, V. P.-
dc.contributor.authorLevashova, O. L.-
dc.contributor.authorSyrovaya, A. O.-
dc.contributor.authorГонтова, Т. М.-
dc.contributor.authorГонтовая, Т. Н.-
dc.contributor.authorГапоненко, В. П.-
dc.contributor.authorЛевашова, О. Л.-
dc.contributor.authorСыровая, А. О.-
dc.date.accessioned2018-02-28T10:32:41Z-
dc.date.available2018-02-28T10:32:41Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationLevashova, O. L. Bioactive components of soybean as a source of medicinal products / O. L. Levashova, V. P. Gaponenko, A. O. Syrovaya, Т. N. Gontova // Der Pharma Chemica, 2017. - № 9 (12) – Р. 24-27.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14557-
dc.description.abstractThis article presents the results of qualitative and quantitative composition of biologically active substances of green mass 6 recognized varieties of soybean, soybean seeds, soybean meal after oil extraction and biologically active complex of soy. The presence of 21 amino acids, 7 flavones, 6 isoflavones, 2 coumarin, 4 phenolcarbonic acid, tannins, vitamins (E, K, P, B), polysaccharides was determined. The resource-saving technology of oil production, biologically active complex and protein were developed.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectsoybeanen_US
dc.subjectbiologically active substancesen_US
dc.subjectgreen massen_US
dc.subjectmealen_US
dc.subjectqualitative compositionen_US
dc.subjectquantitativeen_US
dc.subjectbiologically active complexen_US
dc.titleBioactive Components of Soybean as a Source of Medicinal Рroductsen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гонтовая Т.Н. BAD soybean-as-a-source-of-medicinal-products.pdf410,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.