Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14557
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Gontova, T. M. | - |
dc.contributor.author | Gaponenko, V. P. | - |
dc.contributor.author | Levashova, O. L. | - |
dc.contributor.author | Syrovaya, A. O. | - |
dc.contributor.author | Гонтова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Гонтовая, Т. Н. | - |
dc.contributor.author | Гапоненко, В. П. | - |
dc.contributor.author | Левашова, О. Л. | - |
dc.contributor.author | Сыровая, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-28T10:32:41Z | - |
dc.date.available | 2018-02-28T10:32:41Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Levashova, O. L. Bioactive components of soybean as a source of medicinal products / O. L. Levashova, V. P. Gaponenko, A. O. Syrovaya, Т. N. Gontova // Der Pharma Chemica, 2017. - № 9 (12) – Р. 24-27. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14557 | - |
dc.description.abstract | This article presents the results of qualitative and quantitative composition of biologically active substances of green mass 6 recognized varieties of soybean, soybean seeds, soybean meal after oil extraction and biologically active complex of soy. The presence of 21 amino acids, 7 flavones, 6 isoflavones, 2 coumarin, 4 phenolcarbonic acid, tannins, vitamins (E, K, P, B), polysaccharides was determined. The resource-saving technology of oil production, biologically active complex and protein were developed. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.subject | soybean | en_US |
dc.subject | biologically active substances | en_US |
dc.subject | green mass | en_US |
dc.subject | meal | en_US |
dc.subject | qualitative composition | en_US |
dc.subject | quantitative | en_US |
dc.subject | biologically active complex | en_US |
dc.title | Bioactive Components of Soybean as a Source of Medicinal Рroducts | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гонтовая Т.Н. BAD soybean-as-a-source-of-medicinal-products.pdf | 410,78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.