Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14557
Название: | Bioactive Components of Soybean as a Source of Medicinal Рroducts |
Авторы: | Gontova, T. M. Gaponenko, V. P. Levashova, O. L. Syrovaya, A. O. Гонтова, Т. М. Гонтовая, Т. Н. Гапоненко, В. П. Левашова, О. Л. Сыровая, А. О. |
Ключевые слова: | soybean;biologically active substances;green mass;meal;qualitative composition;quantitative;biologically active complex |
Дата публикации: | 2017 |
Библиографическое описание: | Levashova, O. L. Bioactive components of soybean as a source of medicinal products / O. L. Levashova, V. P. Gaponenko, A. O. Syrovaya, Т. N. Gontova // Der Pharma Chemica, 2017. - № 9 (12) – Р. 24-27. |
Краткий осмотр (реферат): | This article presents the results of qualitative and quantitative composition of biologically active substances of green mass 6 recognized varieties of soybean, soybean seeds, soybean meal after oil extraction and biologically active complex of soy. The presence of 21 amino acids, 7 flavones, 6 isoflavones, 2 coumarin, 4 phenolcarbonic acid, tannins, vitamins (E, K, P, B), polysaccharides was determined. The resource-saving technology of oil production, biologically active complex and protein were developed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14557 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гонтовая Т.Н. BAD soybean-as-a-source-of-medicinal-products.pdf | 410,78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.