Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14557
Назва: | Bioactive Components of Soybean as a Source of Medicinal Рroducts |
Автори: | Gontova, T. M. Gaponenko, V. P. Levashova, O. L. Syrovaya, A. O. Гонтова, Т. М. Гонтовая, Т. Н. Гапоненко, В. П. Левашова, О. Л. Сыровая, А. О. |
Теми: | soybean;biologically active substances;green mass;meal;qualitative composition;quantitative;biologically active complex |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Levashova, O. L. Bioactive components of soybean as a source of medicinal products / O. L. Levashova, V. P. Gaponenko, A. O. Syrovaya, Т. N. Gontova // Der Pharma Chemica, 2017. - № 9 (12) – Р. 24-27. |
Короткий огляд (реферат): | This article presents the results of qualitative and quantitative composition of biologically active substances of green mass 6 recognized varieties of soybean, soybean seeds, soybean meal after oil extraction and biologically active complex of soy. The presence of 21 amino acids, 7 flavones, 6 isoflavones, 2 coumarin, 4 phenolcarbonic acid, tannins, vitamins (E, K, P, B), polysaccharides was determined. The resource-saving technology of oil production, biologically active complex and protein were developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14557 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гонтовая Т.Н. BAD soybean-as-a-source-of-medicinal-products.pdf | 410,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.