Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14944
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorLobanova, A. V.-
dc.contributor.authorЛобанова, А. В.-
dc.contributor.authorSidenko, L. M.-
dc.contributor.authorСиденко, Л. М.-
dc.contributor.authorStrilets, O. P.-
dc.contributor.authorСтрілець, О. П.-
dc.contributor.authorСтрилец, О. П.-
dc.date.accessioned2018-04-04T12:46:40Z-
dc.date.available2018-04-04T12:46:40Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationLobanova, A. V. Analysis and risk assessment of the curd dessert’s production / A. V. Lobanova, L. M. Sidenko, O. P. Strilets // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 322.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14944-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleAnalysis and risk assessment of the curd dessert’s productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
322.pdf246,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.