Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14944Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Lobanova, A. V. | - |
| dc.contributor.author | Лобанова, А. В. | - |
| dc.contributor.author | Sidenko, L. M. | - |
| dc.contributor.author | Сиденко, Л. М. | - |
| dc.contributor.author | Strilets, O. P. | - |
| dc.contributor.author | Стрілець, О. П. | - |
| dc.contributor.author | Стрилец, О. П. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-04-04T12:46:40Z | - |
| dc.date.available | 2018-04-04T12:46:40Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Lobanova, A. V. Analysis and risk assessment of the curd dessert’s production / A. V. Lobanova, L. M. Sidenko, O. P. Strilets // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 322. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14944 | - |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.title | Analysis and risk assessment of the curd dessert’s production | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 322.pdf | 246,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.