Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14944
Назва: | Analysis and risk assessment of the curd dessert’s production |
Автори: | Lobanova, A. V. Лобанова, А. В. Sidenko, L. M. Сиденко, Л. М. Strilets, O. P. Стрілець, О. П. Стрилец, О. П. |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Lobanova, A. V. Analysis and risk assessment of the curd dessert’s production / A. V. Lobanova, L. M. Sidenko, O. P. Strilets // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 322. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14944 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
322.pdf | 246,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.