Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14944
Назва: Analysis and risk assessment of the curd dessert’s production
Автори: Lobanova, A. V.
Лобанова, А. В.
Sidenko, L. M.
Сиденко, Л. М.
Strilets, O. P.
Стрілець, О. П.
Стрилец, О. П.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Lobanova, A. V. Analysis and risk assessment of the curd dessert’s production / A. V. Lobanova, L. M. Sidenko, O. P. Strilets // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 322.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14944
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
322.pdf246,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.