Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІосипенко, О. О.-
dc.contributor.authorКисличенко, В. С.-
dc.contributor.authorKyslychenko, V. S.-
dc.contributor.authorИосипенко, О. О.-
dc.contributor.authorIosipenko, O. O.-
dc.date.accessioned2018-10-17T09:07:07Z-
dc.date.available2018-10-17T09:07:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationІосипенко, О. О. Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні / О. О. Іосипенко, В. С. Кисличенко // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 92-93.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкабачокuk_UA
dc.subjectцукініuk_UA
dc.subjectCucurbita pepo L. var. giraumontia Filovuk_UA
dc.subjectCucurbita pepo L. var. cylindrica Parisuk_UA
dc.subjectцуккиниuk_UA
dc.titleВизначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукініuk_UA
dc.title.alternativeОпределение некоторых технологических параметров сырья кабачков и цуккиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези-Науково-технічний прогрес_2018-Кисличенко-ЕА.pdf1,74 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.