Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іосипенко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Кисличенко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Kyslychenko, V. S. | - |
dc.contributor.author | Иосипенко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Iosipenko, O. O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-17T09:07:07Z | - |
dc.date.available | 2018-10-17T09:07:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Іосипенко, О. О. Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні / О. О. Іосипенко, В. С. Кисличенко // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 92-93. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кабачок | uk_UA |
dc.subject | цукіні | uk_UA |
dc.subject | Cucurbita pepo L. var. giraumontia Filov | uk_UA |
dc.subject | Cucurbita pepo L. var. cylindrica Paris | uk_UA |
dc.subject | цуккини | uk_UA |
dc.title | Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні | uk_UA |
dc.title.alternative | Определение некоторых технологических параметров сырья кабачков и цуккини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези-Науково-технічний прогрес_2018-Кисличенко-ЕА.pdf | 1,74 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.