Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403| Назва: | Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні |
| Інші назви: | Определение некоторых технологических параметров сырья кабачков и цуккини |
| Автори: | Іосипенко, О. О. Кисличенко, В. С. Kyslychenko, V. S. Иосипенко, О. О. Iosipenko, O. O. |
| Теми: | кабачок;цукіні;Cucurbita pepo L. var. giraumontia Filov;Cucurbita pepo L. var. cylindrica Paris;цуккини |
| Дата публікації: | 2018 |
| Бібліографічний опис: | Іосипенко, О. О. Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні / О. О. Іосипенко, В. С. Кисличенко // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 92-93. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези-Науково-технічний прогрес_2018-Кисличенко-ЕА.pdf | 1,74 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.