Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403
Назва: Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні
Інші назви: Определение некоторых технологических параметров сырья кабачков и цуккини
Автори: Іосипенко, О. О.
Кисличенко, В. С.
Kyslychenko, V. S.
Иосипенко, О. О.
Iosipenko, O. O.
Теми: кабачок;цукіні;Cucurbita pepo L. var. giraumontia Filov;Cucurbita pepo L. var. cylindrica Paris;цуккини
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Іосипенко, О. О. Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні / О. О. Іосипенко, В. С. Кисличенко // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 92-93.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези-Науково-технічний прогрес_2018-Кисличенко-ЕА.pdf1,74 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.