Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403
Title: Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні
Other Titles: Определение некоторых технологических параметров сырья кабачков и цуккини
Authors: Іосипенко, О. О.
Кисличенко, В. С.
Kyslychenko, V. S.
Иосипенко, О. О.
Iosipenko, O. O.
Keywords: кабачок;цукіні;Cucurbita pepo L. var. giraumontia Filov;Cucurbita pepo L. var. cylindrica Paris;цуккини
Issue Date: 2018
Bibliographic description (Ukraine): Іосипенко, О. О. Визначення деяких технологічних параметрів сировини кабачків та цукіні / О. О. Іосипенко, В. С. Кисличенко // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 92-93.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16403
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.