Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загайко, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Zagayko, A. L. | - |
dc.contributor.author | Галузінська, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Галузинская, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Galuzinska, L. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-23T08:49:46Z | - |
dc.date.available | 2018-11-23T08:49:46Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Загайко, А. Л. Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей / А. Л. Загайко, Л. В. Галузінська // Косметологія та аромологія: етапи становлення і майбутнє : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., приуроченої до 20-річчя спец. «Технології парфюмерно-косметичних засобів», м. Харків, 22-23 лют. 2018 р. - Х., 2018. – С. 51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | протизапальна активність | uk_UA |
dc.subject | противовоспалительная активность | uk_UA |
dc.subject | anti-inflammatory activity | uk_UA |
dc.subject | виноград культурний | uk_UA |
dc.subject | Grape Cultural | uk_UA |
dc.subject | виноград культурный | uk_UA |
dc.subject | термічного запалення | uk_UA |
dc.subject | термического воспаления | uk_UA |
dc.subject | thermal ignition | uk_UA |
dc.subject | миші | uk_UA |
dc.subject | mouse | uk_UA |
dc.subject | мыши | uk_UA |
dc.title | Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей | uk_UA |
dc.title.alternative | Anti-inflammatory activity of substances from grapes of culture on the model of thermal inflammation in mice | uk_UA |
dc.title.alternative | Противовоспалительная активность субстанций из винограда культурного на модели термического воспаления у мышей | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
51.pdf | 315,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.