Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагайко, А. Л.-
dc.contributor.authorZagayko, A. L.-
dc.contributor.authorГалузінська, Л. В.-
dc.contributor.authorГалузинская, Л. В.-
dc.contributor.authorGaluzinska, L. V.-
dc.date.accessioned2018-11-23T08:49:46Z-
dc.date.available2018-11-23T08:49:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗагайко, А. Л. Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей / А. Л. Загайко, Л. В. Галузінська // Косметологія та аромологія: етапи становлення і майбутнє : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., приуроченої до 20-річчя спец. «Технології парфюмерно-косметичних засобів», м. Харків, 22-23 лют. 2018 р. - Х., 2018. – С. 51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпротизапальна активністьuk_UA
dc.subjectпротивовоспалительная активностьuk_UA
dc.subjectanti-inflammatory activityuk_UA
dc.subjectвиноград культурнийuk_UA
dc.subjectGrape Culturaluk_UA
dc.subjectвиноград культурныйuk_UA
dc.subjectтермічного запаленняuk_UA
dc.subjectтермического воспаленияuk_UA
dc.subjectthermal ignitionuk_UA
dc.subjectмишіuk_UA
dc.subjectmouseuk_UA
dc.subjectмышиuk_UA
dc.titleПротизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишейuk_UA
dc.title.alternativeAnti-inflammatory activity of substances from grapes of culture on the model of thermal inflammation in miceuk_UA
dc.title.alternativeПротивовоспалительная активность субстанций из винограда культурного на модели термического воспаления у мышейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51.pdf315,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.