Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811
Title: Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей
Other Titles: Anti-inflammatory activity of substances from grapes of culture on the model of thermal inflammation in mice
Противовоспалительная активность субстанций из винограда культурного на модели термического воспаления у мышей
Authors: Загайко, А. Л.
Zagayko, A. L.
Галузінська, Л. В.
Галузинская, Л. В.
Galuzinska, L. V.
Keywords: протизапальна активність;противовоспалительная активность;anti-inflammatory activity;виноград культурний;Grape Cultural;виноград культурный;термічного запалення;термического воспаления;thermal ignition;миші;mouse;мыши
Issue Date: 2018
Bibliographic description (Ukraine): Загайко, А. Л. Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей / А. Л. Загайко, Л. В. Галузінська // Косметологія та аромологія: етапи становлення і майбутнє : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., приуроченої до 20-річчя спец. «Технології парфюмерно-косметичних засобів», м. Харків, 22-23 лют. 2018 р. - Х., 2018. – С. 51.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51.pdf315,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.