Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811
Назва: | Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей |
Інші назви: | Anti-inflammatory activity of substances from grapes of culture on the model of thermal inflammation in mice Противовоспалительная активность субстанций из винограда культурного на модели термического воспаления у мышей |
Автори: | Загайко, А. Л. Zagayko, A. L. Галузінська, Л. В. Галузинская, Л. В. Galuzinska, L. V. |
Теми: | протизапальна активність;противовоспалительная активность;anti-inflammatory activity;виноград культурний;Grape Cultural;виноград культурный;термічного запалення;термического воспаления;thermal ignition;миші;mouse;мыши |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Загайко, А. Л. Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей / А. Л. Загайко, Л. В. Галузінська // Косметологія та аромологія: етапи становлення і майбутнє : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., приуроченої до 20-річчя спец. «Технології парфюмерно-косметичних засобів», м. Харків, 22-23 лют. 2018 р. - Х., 2018. – С. 51. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
51.pdf | 315,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.