Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811
Назва: Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей
Інші назви: Anti-inflammatory activity of substances from grapes of culture on the model of thermal inflammation in mice
Противовоспалительная активность субстанций из винограда культурного на модели термического воспаления у мышей
Автори: Загайко, А. Л.
Zagayko, A. L.
Галузінська, Л. В.
Галузинская, Л. В.
Galuzinska, L. V.
Теми: протизапальна активність;противовоспалительная активность;anti-inflammatory activity;виноград культурний;Grape Cultural;виноград культурный;термічного запалення;термического воспаления;thermal ignition;миші;mouse;мыши
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Загайко, А. Л. Протизапальна активність субстанцій з винограду культурного на моделі термічного запалення у мишей / А. Л. Загайко, Л. В. Галузінська // Косметологія та аромологія: етапи становлення і майбутнє : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., приуроченої до 20-річчя спец. «Технології парфюмерно-косметичних засобів», м. Харків, 22-23 лют. 2018 р. - Х., 2018. – С. 51.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16811
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51.pdf315,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.