Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16844
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛещенко, Т. В.-
dc.contributor.authorLeshchenko, T. V.-
dc.date.accessioned2018-11-28T12:46:36Z-
dc.date.available2018-11-28T12:46:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЛещенко, Т. В. Покращення якості обслуговування в харчувальному комплексі Національного фармацевтичного університету / Т. В. Лещенко // Управління якістю в фармації : матеріали ХІІ наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 121-122.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16844-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectпитаниеuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.titleПокращення якості обслуговування в харчувальному комплексі Національного фармацевтичного університетуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
121-122.pdf261,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.