Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16844| Назва: | Покращення якості обслуговування в харчувальному комплексі Національного фармацевтичного університету |
| Автори: | Лещенко, Т. В. Leshchenko, T. V. |
| Теми: | харчування;питание;food |
| Дата публікації: | 2018 |
| Бібліографічний опис: | Лещенко, Т. В. Покращення якості обслуговування в харчувальному комплексі Національного фармацевтичного університету / Т. В. Лещенко // Управління якістю в фармації : матеріали ХІІ наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 121-122. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16844 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 121-122.pdf | 261,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.