Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗубченко, Т. М.-
dc.contributor.authorЗубченко, Т. Н.-
dc.contributor.authorZubchenko, T. M.-
dc.contributor.authorШпичак, О. С.-
dc.contributor.authorShpychak, О. S.-
dc.date.accessioned2019-01-31T09:05:36Z-
dc.date.available2019-01-31T09:05:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗубченко, Т. М. Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості / Т. М. Зубченко, О. С. Шпичак // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. з Міжнар. участю, м. Харків, 29-30 берез. 2018 р. - Харків : Вид-во «Оригінал», 2018. – С. 121-130.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдопоміжні речовиниuk_UA
dc.subjectвспомогательные веществаuk_UA
dc.subjectexcipientsuk_UA
dc.subjectсиропиuk_UA
dc.subjectсиропыuk_UA
dc.subjectsyrupsuk_UA
dc.subjectехінацея пурпуроваuk_UA
dc.subjectэхинацея пурпурнаяuk_UA
dc.subjectechinacea is purpleuk_UA
dc.titleТехнологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
121-130.pdf401 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.