Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773
Назва: Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості
Автори: Зубченко, Т. М.
Зубченко, Т. Н.
Zubchenko, T. M.
Шпичак, О. С.
Shpychak, О. S.
Теми: допоміжні речовини;вспомогательные вещества;excipients;сиропи;сиропы;syrups;ехінацея пурпурова;эхинацея пурпурная;echinacea is purple
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Зубченко, Т. М. Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості / Т. М. Зубченко, О. С. Шпичак // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. з Міжнар. участю, м. Харків, 29-30 берез. 2018 р. - Харків : Вид-во «Оригінал», 2018. – С. 121-130.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
121-130.pdf401 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.