Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773
Название: | Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості |
Авторы: | Зубченко, Т. М. Зубченко, Т. Н. Zubchenko, T. M. Шпичак, О. С. Shpychak, О. S. |
Ключевые слова: | допоміжні речовини;вспомогательные вещества;excipients;сиропи;сиропы;syrups;ехінацея пурпурова;эхинацея пурпурная;echinacea is purple |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Зубченко, Т. М. Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості / Т. М. Зубченко, О. С. Шпичак // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. з Міжнар. участю, м. Харків, 29-30 берез. 2018 р. - Харків : Вид-во «Оригінал», 2018. – С. 121-130. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
121-130.pdf | 401 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.