Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773
Title: | Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості |
Authors: | Зубченко, Т. М. Зубченко, Т. Н. Zubchenko, T. M. Шпичак, О. С. Shpychak, О. S. |
Keywords: | допоміжні речовини;вспомогательные вещества;excipients;сиропи;сиропы;syrups;ехінацея пурпурова;эхинацея пурпурная;echinacea is purple |
Issue Date: | 2018 |
Bibliographic description (Ukraine): | Зубченко, Т. М. Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості / Т. М. Зубченко, О. С. Шпичак // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. з Міжнар. участю, м. Харків, 29-30 берез. 2018 р. - Харків : Вид-во «Оригінал», 2018. – С. 121-130. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
121-130.pdf | 401 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.