Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773
Title: Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості
Authors: Зубченко, Т. М.
Зубченко, Т. Н.
Zubchenko, T. M.
Шпичак, О. С.
Shpychak, О. S.
Keywords: допоміжні речовини;вспомогательные вещества;excipients;сиропи;сиропы;syrups;ехінацея пурпурова;эхинацея пурпурная;echinacea is purple
Issue Date: 2018
Bibliographic description (Ukraine): Зубченко, Т. М. Технологічні дослідження впливу допоміжних речовин сиропу імуномодулюючої дії з ехінацеї пурпурової на його смакові якості / Т. М. Зубченко, О. С. Шпичак // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. з Міжнар. участю, м. Харків, 29-30 берез. 2018 р. - Харків : Вид-во «Оригінал», 2018. – С. 121-130.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17773
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
121-130.pdf401 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.