Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17992Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Хохлова, Л. М. | - |
| dc.contributor.author | Хохлова, Л. Н. | - |
| dc.contributor.author | Hohlova, L. N. | - |
| dc.contributor.author | Парнюк, Ю. М. | - |
| dc.contributor.author | Parnyuk, Yu. M. | - |
| dc.contributor.author | Акопян, М. Х. | - |
| dc.contributor.author | Akopyan, M. H. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-02-13T10:15:15Z | - |
| dc.date.available | 2019-02-13T10:15:15Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Хохлова, Л. М. До питання створення кондитерських лікарських засобів протимікробної та протизапальної дії / Л. М. Хохлова, Ю. М. Парнюк, М. Х. Акопян // Науково-практичні засади загальноінженерної підготовки фахівців фармації : матеріали І міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 25-26 жовт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 251-253. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17992 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | кондитерські лікарські засоби | uk_UA |
| dc.subject | кондитерские лекарственные средства | uk_UA |
| dc.subject | confectionery medicines | uk_UA |
| dc.subject | інфекційно–запальні захворювання | uk_UA |
| dc.subject | инфекционно-воспалительные заболевания | uk_UA |
| dc.subject | infectious-inflammatory diseases | uk_UA |
| dc.title | До питання створення кондитерських лікарських засобів протимікробної та протизапальної дії | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 251-253.pdf | 610,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.