Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17992
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorХохлова, Л. М.-
dc.contributor.authorХохлова, Л. Н.-
dc.contributor.authorHohlova, L. N.-
dc.contributor.authorПарнюк, Ю. М.-
dc.contributor.authorParnyuk, Yu. M.-
dc.contributor.authorАкопян, М. Х.-
dc.contributor.authorAkopyan, M. H.-
dc.date.accessioned2019-02-13T10:15:15Z-
dc.date.available2019-02-13T10:15:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХохлова, Л. М. До питання створення кондитерських лікарських засобів протимікробної та протизапальної дії / Л. М. Хохлова, Ю. М. Парнюк, М. Х. Акопян // Науково-практичні засади загальноінженерної підготовки фахівців фармації : матеріали І міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 25-26 жовт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 251-253.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17992-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкондитерські лікарські засобиuk_UA
dc.subjectкондитерские лекарственные средстваuk_UA
dc.subjectconfectionery medicinesuk_UA
dc.subjectінфекційно–запальні захворюванняuk_UA
dc.subjectинфекционно-воспалительные заболеванияuk_UA
dc.subjectinfectious-inflammatory diseasesuk_UA
dc.titleДо питання створення кондитерських лікарських засобів протимікробної та протизапальної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
251-253.pdf610,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.