Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18454
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯстребова, О. А.-
dc.contributor.authorYastrebova, O. A.-
dc.contributor.authorКалюжна, О. С.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.contributor.authorKalyuzhnaya, O. S.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.contributor.authorStrelnikov, L. S.-
dc.date.accessioned2019-03-21T11:35:56Z-
dc.date.available2019-03-21T11:35:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЯстребова, О. А. Аналіз виробництва традиційного квасу та пива / О. А. Ястребова, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - Х., 2018. - Вип. 5. - С. 461-464.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18454-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectквасuk_UA
dc.subjectkvassuk_UA
dc.subjectпивоuk_UA
dc.subjectbeeruk_UA
dc.titleАналіз виробництва традиційного квасу та пиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
461-464.pdf621,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.