Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18454Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ястребова, О. А. | - |
| dc.contributor.author | Yastrebova, O. A. | - |
| dc.contributor.author | Калюжна, О. С. | - |
| dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
| dc.contributor.author | Kalyuzhnaya, O. S. | - |
| dc.contributor.author | Стрельников, Л. С. | - |
| dc.contributor.author | Strelnikov, L. S. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-03-21T11:35:56Z | - |
| dc.date.available | 2019-03-21T11:35:56Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Ястребова, О. А. Аналіз виробництва традиційного квасу та пива / О. А. Ястребова, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - Х., 2018. - Вип. 5. - С. 461-464. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18454 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | квас | uk_UA |
| dc.subject | kvass | uk_UA |
| dc.subject | пиво | uk_UA |
| dc.subject | beer | uk_UA |
| dc.title | Аналіз виробництва традиційного квасу та пива | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 461-464.pdf | 621,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.