Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18714
Название: | Obtaining of polysaccharide complex of lentil and the study of its elemental composition |
Авторы: | Romanova, S. V. Duchenko, M. A. Volochai, V. I. Романова, С. В. Дученко, М. А. Волочай, В. И. Романова, С. В. Дученко, М. А. Волочай, В. І. |
Ключевые слова: | polysaccharide complex;lentil;elemental composition |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Obtaining of polysaccharide complex of lentil and the study of its elemental composition / S. V. Romanova, M. A. Duchenko, V. I. Volochai // Sciences and Pharmacy Practice 2018 : book of abstracts 9th International Conference dedicated to the 100-th anniversary of independent Lithuania's pharmacy, Kaunas, November 9, 2018. – Kaunas, Lithuania, 2018. – P. 87. |
Краткий осмотр (реферат): | The aim of the work was to study the elemental composition of the polysaccharide complex from lentil herb, which is a fodder crop and is widely cultivated all over the world. |
Описание: | The resulting water-soluble polysaccharide complex (WSPC) is an amorphous light brown powder. Quantitative content of it in lentil herb was 15.60 ± 0.32%. 15 elements were identified in WSPC, 5 of which were classified as macro- and 10 - as microelements. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18714 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скриншот тезисы Романова.pdf | 429,67 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.