Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурлаченко, Е.-
dc.contributor.authorШевченко, І. Л.-
dc.contributor.authorБурлаченко, Е.-
dc.contributor.authorШевченко, И. Л.-
dc.contributor.authorBurlachenko, E.-
dc.contributor.authorShevchenko, I. L.-
dc.date.accessioned2019-08-19T13:31:59Z-
dc.date.available2019-08-19T13:31:59Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБурлаченко, Е. Порівняльна характеристика різних видів карамелі / Е. Бурлаченко, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 13-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19346-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкарамельuk_UA
dc.subjectсarameluk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика різних видів карамеліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13-15.pdf423,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.