Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19346Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бурлаченко, Е. | - |
| dc.contributor.author | Шевченко, І. Л. | - |
| dc.contributor.author | Бурлаченко, Е. | - |
| dc.contributor.author | Шевченко, И. Л. | - |
| dc.contributor.author | Burlachenko, E. | - |
| dc.contributor.author | Shevchenko, I. L. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-08-19T13:31:59Z | - |
| dc.date.available | 2019-08-19T13:31:59Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Бурлаченко, Е. Порівняльна характеристика різних видів карамелі / Е. Бурлаченко, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 13-15. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19346 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | карамель | uk_UA |
| dc.subject | сaramel | uk_UA |
| dc.title | Порівняльна характеристика різних видів карамелі | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 13-15.pdf | 423,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.