Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛазоренко, В.-
dc.contributor.authorМихайлюкова, М.-
dc.contributor.authorПерькова, О.-
dc.contributor.authorШевченко, І. Л.-
dc.contributor.authorЛазоренко, В.-
dc.contributor.authorМихайлюкова, М.-
dc.contributor.authorПерькова, О.-
dc.contributor.authorШевченко, И. Л.-
dc.contributor.authorLazorenko, V.-
dc.contributor.authorMikhailyukova, М.-
dc.contributor.authorPerkova, O.-
dc.contributor.authorShevchenko, I. L.-
dc.date.accessioned2019-08-21T10:12:27Z-
dc.date.available2019-08-21T10:12:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПорівняльна оцінка якості молочного шоколаду / В. Лазоренко, М. Михайлюкова, О. Перькова, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 47-49.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолочний шоколадuk_UA
dc.subjectmilk chocolateuk_UA
dc.subjectмолочный шоколадuk_UA
dc.titleПорівняльна оцінка якості молочного шоколадуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47-49.pdf422,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.