Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лазоренко, В. | - |
| dc.contributor.author | Михайлюкова, М. | - |
| dc.contributor.author | Перькова, О. | - |
| dc.contributor.author | Шевченко, І. Л. | - |
| dc.contributor.author | Лазоренко, В. | - |
| dc.contributor.author | Михайлюкова, М. | - |
| dc.contributor.author | Перькова, О. | - |
| dc.contributor.author | Шевченко, И. Л. | - |
| dc.contributor.author | Lazorenko, V. | - |
| dc.contributor.author | Mikhailyukova, М. | - |
| dc.contributor.author | Perkova, O. | - |
| dc.contributor.author | Shevchenko, I. L. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-08-21T10:12:27Z | - |
| dc.date.available | 2019-08-21T10:12:27Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду / В. Лазоренко, М. Михайлюкова, О. Перькова, І. Л. Шевченко // Хімія: від теорії до практики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. студентської конф., 16 трав. 2019 р. – Харків : Коледж НФаУ, 2019. – С. 47-49. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19369 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | молочний шоколад | uk_UA |
| dc.subject | milk chocolate | uk_UA |
| dc.subject | молочный шоколад | uk_UA |
| dc.title | Порівняльна оцінка якості молочного шоколаду | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 47-49.pdf | 422,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.